8 little things

 
 
 
1. Jag har typ något tix att jag måste svälja flera gånger innan jag ska hoppa iväg på tävlingar i discosingel haha
2. Jag brukar dricka en sorts vuxenvälling som frukost ibland
3. Jag är rädd för typ allt
4. När jag var liten var jag så rädd för åska, så en gång när det började dugga fick jag panik och grinade för att jag tänkte att det kunde börja åska
5. När jag gick i sexårs och vi skulle skriva vad vi ville bli när vi blev stora, då skrev jag alltså bondmora????
6. Jag äääälskar att sjunga trots att jag kanske inte är så bra på det
7. Vi är bara 6 stycken i min dansklass
8.  det sötaste som finns är små som ser upp till en

Lite random snabbt på kvällen, hann inte fundera så mycket för nu måste ja sova, natttii


 
 

Modern

 
 
 
I helgen är det dags för tävling igen. Då ska jag antagligen tävla i modern dans också.
Men är osäker, känner att jag kommer typ skämma ut mig. Efter som vi på uddans inte tävlar i konstnärlig dans, eller jo man får tävla men man får inge hjälp eller lokal. Så har fått slänga ihop koreografin jätte snabbt och knappt hunnit träna. Men jag älskar att dansa modernt! Men som det ser ut nu är jag med och tar det som en rolig sak. Vet att kokuransen kommer vara stenhård, men det ska faktiskt bli kul ändå. Har lite smått panik bara. Har ingen aning vd jag ska ha på mig heller, nån som har något förslag??

Nu ska jag krypa ner i sängen med min onda hals och tagga iför 3 h mattelektion halv 9 imorgon!

street och gymnastik står på schemat imorgon!

Hearts and Love

Idag när mamma kom hem efter jobbet kom hon hem med detta. Te, choklad, en ros och en litet kort.
Hon är så gullig!


Idag hade vi studiedag i skolan, tur för min del som inte mår sådär jättebra. Börjar få ännu mer ont i halsen nu också. Men men, får inte missa mer av skolan nu!
Idag skulle bli en pluggdag, men det enda jag gjort är att läst igenom mitt tal 1 gång.
Jag är så slö av mig. Är jätte mycket jag behöver göra, men får inget gjort!
Ska träna lite med Stööp om en timme också, men blir det dushen och teven som kallar.
 
 

Tävling, Helgen


 
Igår, Lördags var jag på startävling i Vallentuna. Alltså danstävling såklart. gik faktiskt oväntat bra!
tävlade i street par, disco singel och disco grupp.

Streetpar var helt nytt. Hade på väldigt kort tid slängt ihop en dans helt själva. Men kändes ändå väldigt bra när vi dansade, hade skitroligt när vi dansade. Därför var vi besvikna med vår 7:e placering. Men det är bara att tagga om och träna på det som vi vet behövs.

I discosinngel vann jag!! helt sjukt, trodde jag verkligen inte. Kändes så dåååligt i finalen. Men är så nöjd och nu har jag bara en prick kvar upp till championklassen!

I discogrupp kom vi till final, men tyvärr sist i den. Där hade vi också på väldigt kort tid fått ihop en dans som var ny. Nya snygga dräkter hade vi också. Men vi hade också jätte kul. Trots de dåliga förutsättningarna, var många i gruppen som inte mådde bra och så.

Glad över det bra resultaten är jag i alla fall. Sen hade jag det väldigt jobbigt med andningen och astman, pluss det så var luften där inne åt helvete. Jag kunde knappt andas efter vissa gånger trots att jag tagit astma sprayen flera gånger, var jätteläskigt faktiskt. Låg ner och det pep i bröstet typ. Speciellt efter att ha dansat 3 min helt på raken efter varandra. Hade varit sjuk innan också, kan ha förvärrat det. När det ropade upp mitt namn till pallen var jag helt borta, fattade ingenting. Men ja, det är som det är...

Här kommer massa bilder

 







Längtar Tillbaka

okej, Jag är tillbaka, efter ett långt uppehåll. Har bara känt att tiden och orken inte räckt till och har inte orkat ta tag i bloggen! Stressen inför skolan och dansstarten har varit för stor! men nu ska jag ta th i det igen, nu när bloggappen är bättre också! Taggad och Glad!