Dagens



Dagen outfit delades med molly hehe, hade av misstag typ liks kläder.
Har gått i skolan och haft nk, eng och så kollade vi på vår balett visningsklass. Gick på extra matte inför muntliga provet imorgon. Nu kom jag precis oc ska till Jonna och hämta dräkten om nån timme och sen kör vi gruppträning!


Discosingel ifrån Tisdagsträningen!

Lagledare



Helgen har jag spenderat mestadels med dansande småpluttar, var lagledare på regionstävlingen i Falun! Det gick super bra och alla var jätte duktiga! Vart lite små krångel här och där men annars flöt tävlingen på riktigt bra! Tycker det är så roligt! Önskar så himla mycket att jag hade en söt liten disco syster att träna!! Ååå!! Men har sån tur att få följa våra dansare också!

Förövrigt har jag idag varit på 1:ornas musikal grejs, firat en i klassen och varit på ett riktigt bra sista hip hop lektionen, sista med vår tränare också.. Så det var väldigt tråkigt.

Näsa helg är det dags för mig att tävla igen, hip hop denna gång! Den håller på från 15.30-24.00 ungefär! Väldigt konstiga tider, men är jätte taggad faktiskt, speciellt till par!
Sen är det uppvisning på söndagen villat ska bli så kul!!

Hoppas ni får en härlig söndagskväll! Kram

Todays outfit




Rudsjön

Idag har varit en bra dag. Solade och njöt som bara den ute på min altan på morgonen. Åkte till stan och köpte lite smått och gott på dagen och avslutade dagen med 1 timmes gruppträning och en löprunda i 25 minuter på kvällen med pappa. Var död efter och hade lite svårt att andas haha eftersom att pappa skulle ut och springa precis när jag kom innanför dörren. Men känns skönt efteråt som tur är! Kommer sova riktigt gott inatt.
Imorgon ska jag till tandläkaren runt halv 8 såklart, så lär gå upp jätte tidigt.. Ser inte fram emot det alls, men lyser solen är jag glad endå. Sov sött!



Prag/Rimini

 Längtar så mycket till sommarlovet. Tänk att vi ska tävla i både Italien och Tjeckien! Har aldrig varit i varken Prag eller Rimini! Älskar att besöka nya platser. Det är typ bara två månader kvar, vilket kommer gå väldigt fort när saker händer typ varje helg. Massa tävlingar, föreställning i skolan, mikey konsert, skolavslutningar, läger mm. Så det ser jag fram emot!
Önskar dock att någon bara kunde trolla bort min flygrädsla!

Lovmorgon


Godmorgon! 
Vaknade runt 9 idag igen. Ligger ute  på altanen efter att ha ätit frukost, äter lite nötter i solen nu.
Tänkte försöka plugga lite, men annars bara slappa.
Får se vad jag ska hitta på idag, träna lite med gruppen och kanske åka ner på stan eller något, får se.

Imorgon börjar skolan igen, kändes väldigt segt, men ändå helt okej. Går bara fyra dagar och sen är. Det helg igen!
Har discolektion imorgon också vilket var en stund sen. Ha en bra sista dag på lovet, kram

Godis och trevligheter



Glad påsk på er! Hoppas ni ätit massa godis och kanske fått något påskägg. Själv har jag ätit, fikat och ätit massa godis hehe.
Jag har firat min bror som sagt , träffat några släktingar bl.a min faster Åsa som kom hem från Stockholm under helgen. På kvällen vid 9 var jag ute och sprang i skogen med pappa, vrickade dock till foten, men tror det gick bra. Riktigt härligt och gick bättre än väntar efter all påskmaten, älskar att springa på kvällarna i skogen!

Imorse vaknade jag 9 och la mig uppe på altanen och åt frukost och lite fika och kollade lite film på ipaden brorsan min fick på sin födelsedag. Vill också ha en, så himla smidigt, använder den typ mer än honom. bloggar från den nu faktiskt. 
Vid 1 ska jag och mamma till Jonna för att prova dräkten, ska vara nästintill klar! Bara lite småfixar kvar.
Efter det åker jag till Matilda på stan och spenderar dagen där!

Gillar texten skarpt








Idag är ingen vanlig dag...


för det är lillebrors 13 års dag hurra hurra hurra!
Idag mina vänner blir min lillebror tonåring, det är helt sjukt. Han är fortfarande lika gammal som på bilden för mig! Gullungen. Så idag blir det att fira han med släkt och vänner! Hoppas du får en bra dag, älskar dig

solig dag i Gävle

 
 
 
 
Kände att jag behövde komma ut lite i finvädret så, sprang och gick lite runt sjön. Satt sen ute i solen och lyssnade på hannalicious podcast.Älskar vädret!! Nu sitter jag och njuter av det på bildern ovan. Mango/hallon smoothie, knäckemacka med paprika, apelsin, kaka och lite te, mumms

Imorgon ska vi på begravning.. och på kvällen blir det ett fyspass med gänget!
sen på Lördag är det ju påsk hörrni. Det firas hemma hos farmor med faster åsa, kusiner och familj. .
 
 

INSTAGRAM- saralassonnn

 
Följ gärna mig på istagram- saralarssonnn 

Sneak Peak


 
Jag håller just nu på att sy en ny discosingel dräkt! Sååå himla roligt då jag trötnat på min rosa gamla något sjukt. Den kommer bli väldigt enkel men snygg, hoppas jag på såklart! Den kommer hinna bli färdig till disco SM också, som är den sista discotävlingen för denna termin. Den kommer bli färdig lite före sista april, så håll utkik så kanske ni kan få en sneak peak på dräkten. Om ni undrar så JA, nu är min rosa dräkt till salu, kontakta mig här, på facebook eller på 0760310038 för mer info.
 


























Förövrigt är det lov ifrån både dansen och skolan denna vecka. Så passar på att vila upp både kropp och huvud litegrann. Blir ett fyspass med grymma micke på Torsdag iallafall för att hålla konditionen uppe. 
Sen på Måndag kör allt igång i full fart fram till sommarlovet med både skoldans och fritidsdans wihooo!

HEAVEN


Drömmer mig ännu en gång bort till värmen och utlandet. Längtar sönder tills Prag och Italien i Sommar!
Att få semester och dansa på samma gång, kan inte bli bättre!
Just nu vill jag bara fylla min garderob med massa sommarkläder och bege mig till varmare breddgrader. Kolla bara på bilderna från förra årets semester och tävling biltripp..Barcelona, Italien, Frankrike, Kroatien..

Jag vill blogga mer och bättre men får inga ideer och har brist på bilder. Kommentera ideer??

Har som ni säker upptäckt gjort om lite på bloggen. Hade tröttnat på de roa plåttriga, vart istället rent och snyggt! Jag gillar det! 

Vad ska jag börja med??

Jag har fått något beroende att lyssna på podcasts. Lyssnar just nu på Hanna Fribergs podcast som hon spelar in under sin Australiten tripp. Hon är där med massa vänner och bor tillsammans med några killar i Australien och besöker massor av ställen i Australien, och jobbar där. Men den är såå rolig att lyssna på för hon är så gullig och verkar ha och göra så roliga gerjer och umgås kring så roliga personer. Blir så avundsjuk!
Här är hennes blogg: http://hannalicious.devote.se/
Har även fastnat för Michaela och Dashas, Andrea och Matildas och någon mer.

Jag har (som ni nog redan vet) funderat så mycket hur man eller jag borde/vill göra efter gymnasit. Eftersom dans är någonting som jag är 99% säker på att jag vill hålla på med. Men vill samtidigt ut och resa medan man är ung! lol, men ni förstår. Men om jag vill resa vill jag ändå ta dansklasser under tiden och uppleva dans i andra länder. Men ändå möta massa nya människor och bara göra massa andra roliga saker. 
Men jag är rädd att tappa massa teknik och så om jag sedan vill komma tillbaka till Sverige och gå dansutbildning efter det. Istället för att göra det medans allt är "fräscht" nu efter gymnasiet.
Men på ett annat vid vill jag gå en dansutbildning direkt efter gymnasiet och kanske resa sen..
Åå panik, behöver typ massa råd och grejer..

Kommer också få rent ut sagt panik när jag kommer sluta tävlingsdansa, usch fyfan :(  känner mig så gammal.

Men måste sluta grubbla så mycket och ta det som det kommer. Men vill att jag ska välja någonting jag blir nöjd över och jaa.. Jag går ju ändå bara i 2:an.

 
 

Härliga påsklov

 
Mitt Fredag såg ut så att jag gick i träningskläder hela dagen i skolan, eftersom vi började med ett modern danspass då vi gjorde klart våran dans till föreställningen. Efter det hade vi idrott då vi hade hjärt och lung-räddning. Köpte hem sallad på gouter till idag och imorgon innan jag tog bussen hem. Tränade lite hemma och lär ta tag i pluggandet snart också. 
Imorgon åker jag till Estraden och är lagledare ensam med Amanda på tävlingen som är en extraklass i bronsdisco på en pardanstävling, ska bli väldigt roligt!
Efter det åker jag hem till Matildas bf lägenhet och är där med henne och myser medans han är borta.

Puss och önskar er ett mysigt påsklov


 
 
 
 
 
 

Tillbaka

Hej nu är jag tillbaka igen! Saknat att blogga. Livet rullar på bra annars, haha. Mår just nu bra och är happy. 
Har inte haft så mycket plugg och kommer inte ha det denhär veckan heller. Kommer bli ett helvete nästa vecka i skolan, då vi har visningsklass (som ett dansprov) i både balett och modern, och skriftlig uppgift till det efter. Pluss sh seminarum mm mm... Går på påsklov efter det, vilket gör mig betydligt lugnare.
Träningen rullar på den också. Hade en bra och jobbig discoträning i Tisdags, där jag fick ta igen lite min surhet efter discotävlingen, vilket kändes bra. Tränade en stund idag också och lika imorgon. 
På Fredag har vi en gemensam pepp träning innan HipHop tävlingen på Lördag. Och då är Amanda, min paris, hemma från Bryssel också, så då ska vi köra! Är taggad till helgen, ska köra både singel och par, och stanna ända till 10 och heja på battle dansarna!! wiii!
Nu ska jag kika lite på tv och sen lägga mig och sova, natti

kommentera vad ni vill att jag ska blogga om hihi

puss