Im A Mess



Hej på er! Som ni märkt har jag haft ännu ett uppehåll med bloggandet. Men har faktiskt haft mina andledningar. Har varit i Italen och tävlat och semestrar som ni kanske redan förstått vid dethär laget. Vår resa var så himla härlig och vi har haft det underbart. Italen bjöd oftast på fint väder, hyfsat bra shopping (tyskland var där jag lade mina pengar mest dock), god mat och härliga personer. Själva Hip Hop EM gick kanon, jag och Amnda är så glada och stolta över vår 31 plats av ca 100 personer och delad bästa svensk med ett till par, var ju vårat första EM tillsammans som riktigt par, var så glada! Det var verkligen så roligt! 

Och jag har tänkt på hur mycket roligt jag faktiskt få uppleva pågund av dansen, helt sjukt! alla resor, tävlingar, träningar, läger, människor, allt! Det bästa som finns!!

Kom hem i Måndags till toppenväder, så de här dagarna har jag ägnat med Matilda för det mesta på stranden och andra roligheter. Är väldigt trött nu, så idag vilade jag upp mig för att förbereda mig in för två veckors jobb! Bara att kämpa på, men tycker det ska bli roligt ändå faktiskt. Kommer jobba på ett fritids, så hoppas det är mysiga barn där!

Nu ska jag äta massa och ta en kall dusch, för det är förjävla varmt!
 

Mer bilder ifrån resan


















Italien/Tyskland shopping


Familjens påsar haha

Piké ifrån benetton

Springjacka ifrån hollister, var nersatt til bara 90 kr, sjukt
T-shirt ifrån random butik
Uggs och Leo ballerina primark
Kaffemugg till skolan primark
Hittade två så snygga väskor, som jag verkligen behövde, en stor och en lite mindre primark
Skinnjacka primark
Marinblå väst primark
Tunn jacka primark
Springshorts primark
Smått och gott
Sjal primark

Sjukt snygga skor, primark 

Lite halv dåliga bilder, men detta är lite av vad jag köpte under min Italien resa. Var mer också men mycket är i tvätten, köpte säkert 20 par trosor från Primark, gilly hicks och Tezenis och annat smått och gott som jag köpte! Köpte det mesta på primark, eftersom jag älskar den affären och vi har inte den hemma! 

Italy








I måndags kom vi fram till Italien efter vår bilresa som gick bra! Och idag kom vi fram till Rimini! Imorgon är det dags för tävling och vi hoppas på det bästa, är så taggad på dethär!! Ska försöka uppdatera ifall jag får tid och internet!