hello thursday.

 
 Idag är det Torsdag fina vänner. Det skulle jag säga är en bra dag. Bra lektioner i skolan, hinner vila, och jazzlektion på kvällen! också vet man att det är Fredag dagen efter. 

Jag skrev att jag skulle blogga ofta nu, men som jag också skrev så räcker inte orken och tiden till, och ibland är insperationen 0 till bloggande. Men jag ska försöka få den lusten tillbaka och blogga när jag känner för det och när jag har något vättigt att skriva. 

Mycket har hänt som jag inte berättat, bl.a. discotävlingen i Helsingborg som var i helgen, den gick sådär om ni undrar. I gruppen kom vi 3:a vilket vi är så sjukt glada över och så nöjda! I singeln gick det och kändes skit. Antar att jag får ta det och ha som ursäkt att det var första gånger i champion, men är besviken på migsjälv..
Men det var en rolig och mysig liten tripp till Helsingborg med tjejerna. 
Nästa blir nordiska mästerskapen som jag bara ska tävlia singel, taggad till de jaa!
Sen är det slut för denna termin.

Ja vad gör jag på dagarna, går i skolan, tränar, äter, sover och lite annat där i mellan. 
Har det ganska lungt med läxor just nu. 
Helgerna framöver till jul är ganska bokade också. Avslutning med dansen, sen nm, sen fyller jag 17, sen är det jul. Ser fram emot allt julmys nu!! Har redan börjat tjuvstartat lite.

Nu ska jag iväg till skolan igen för att kolla när mina klasskamrater har öppet hus, ska kollas på deras teaterföreställning, ska blir skitkul, dom gör det alltid så himla bra!


Skulle bli väldigt glad om ni säger till om ni har något önskemål om vad jag ska blogga om!

Story of my life



ÅÅ har ni hört denna låten med One Direction, hur bra som helst!!!
Spelar i mina hörlurar på bussen just nu.

höst/vinter


älskar verkligen den här årstiden. allt är så mysigt.
Också att det är jul snart gör ju inte saken sämre!

Har velat ha ett par stövlar till hösten jättelänge, men har inte hittat några jag gillat, och de jag hittat har varit slut.
Men i Söndags hittade jag ett par jätte snygga stövlar på nätet som jag skickade efter, satt perfekt på också. Så nu är jag nöjd! älskar dom!

 

Börja Blogga igen

Har bestämt mig för att börja blogga igen. Har inte bloggat på jätte länge, men jag vet inte, har inte haft någon blogglust alls. Har varit så mycket med skolan och dansen och kände att jag behövde pivotera det framför bloggen. Och när jag väl hade tid orkade jag inte ta tag i bloggandet.

Men nu är det tillbaka och vill skriva av mig lite. Så börjar om på nytt!

Har förmodligen massa saker att skriva och dela med mig av!

Ska försöka att skriva om tävlingar och dansen, skolan, kläder, vardag, mm utan att det blir onintressant. Har mycket intressant att berätta om som ni missat.
Hoppas att ni börjar läsa igen efter ett liiiiitet uppehåll haha!