Dans i Furuviksparken



Om ungefär en timme åker jag iväg till Furuviksparken och dansstilar hiphop. Det är Uddans sommarläger som har uppvisning och då bjöds vi EM dansare in för att visa upp lite, och det är ju alltid roligt och bra träning! Vi får åka karuseller gratis också om vi vill, men det regnar ju så vet inte om jag är så sugen på det direkt.. 
Många ur min discogrupp All In är utomlands nu, så därför vart det par istället! Men det känns bara bra eftersom vi behöver lite träning innan EM! Vi dansar klockan 2, så är bara att komma och kika på massa dans då om ni är sugna hehe!

Vädret just nu är hemskt, verkligen jätte tråkigt, finns ingenting att göra på dagarna.. 

Kom ihåg frågestunden!

Frågestund/Tipsa mig


Har lite brist på inlägg att skriva så tänkte att ni kan få fråga mig vilka frågor ni vill i en frågestund,så ska jag försöka svara så gott jag kan! Skulle även vara roligt om ni har något tips på inlägg ni vill se i min blogg! 
Skriv frågorna i kommentarsfältet

kram Sara

missoni inspirerade byxor




Idag fick jag hem dessa härliga byxor! Alla har typ sånna byxor nu, jag vet, men dom ser så otroligt sköna ut och jag tycker mjukisaktiga byxor som blir bootcut är såå snyggt! Så kände att jag behövde dessa till mina utomlandsresor när det kanske är lite kyligare! Dom passar perfekt och jag gillar de färgglada färgerna! Fick hem på posten idag!

Hip Hop EM i Italien


Här är en bild ifrån när jag var i Italen förra gånger, deras glass är sååå god

I år blev jag och Amanda uttagna på EM tillsammans. Förra åren åkte vi också, men då var vi inget par, utan åkte egentligen för grupp, men det vart massa krångel så vi fick åka i par istället! Men i år är vi uttagna påriktigt, vilket vi är så nöjda över för konkuransen är stenhård! EM kommer hållas i Rimini som ligger i Italien, hur perfekt? Kombinera tävlandet med sola och bada! Det ska bli så roligt och jag ser verkligen fram emot det. 

Jag och min familj kommer samtidigt åka på en bilsemester. Eftersom det blir för mycket och för dyrt att åka på en enskild semester så tar vi den samtidigt, för Italien är ett jättebra semester ställe! Blev uttagna till alla EM och VM både i disco och hip hop, så det blir väldigt mycket resande, då två av dom är ända borta i Italien! Så vi kommer ta bilen genom hela Sverige och Tyskland och sen stannar vi lite här och där i olika städer av Italien och stannar sedan i Rimini med alla dansare, så roligt! Vi kommer börja vår resa på Fredag och kommer hem lagom tills jag ska börja jobba, vilket är den 24:de, så några dagar innan dess.



Tjeckien shopping




Köpte massa trosor ifrån Tezenis och Victorias secret, bikini, vit jeanskjol och en dance feber tröja som fanns att köpa på arenan! 

Vår Tjeckien resa i bilder








Vi hade en sån mysig och bra resa! Men såklart är det skönt att komma hem! Men hade gärna stannat och kollat på mer dans, för det är så braaa

Disco EM 2014 Tjeckien

Vaknade upp i ett hyfsat soligt Sverige idag efter att ha sovit borta i Chomutov några nätter. Jag och min dansgrupp har vart i Tjeckien och tävlat på EM från torsdagen till måndagen, fast vi tävlade bara på Söndagen. Resten av dagarna var vi och hejade på alla duktiga Svenskar som det gick väldigt bra för!! Och kollade på alla andra såklart! 

Jag och min grupp hamnade på en 10:de plats och vart näst bästa gruppen av svenskarna! Vi vart verkligen jätte nöjda! Vi har haft väldiga problem med gruppen innan vi åkte. En person var skadad så vi tränade med Amanda J utifall hon skulle vara med istället, men i sista sekund fick vi reda på att den skadade kunde tävla som tur var! Sen fick vi lite nytt i koreografin som vi inte hann träna in osv osv. Men det blev bra ändå!

Vi dansade tre gången och tog oss alltså till semifinal! Första rundan vi dansade dansade vi väldigt dåligt och gjorde så många tabbar så vi trodde vi skulle ryka direkt, men vi gick vidare och dansade mycket bättre andra gången! Motståndet var helt sjukt tufft och grupper som åkte ut var sånna som vi hade trott skulle stå i en final, så det var rätt så sjukt!

Det här var vårat första och förmodligen sista EM tillsammans, så det är ju lite sorgligt! Men sen blir det VM med dessa brudar igen, vilken jag verkligen ser fram emot!








Studenter







 Snart är vi här som E3DT!! Taggaaa
364 dagar kvar! Ska bli sjukt roligt! Men tills dess ska jag njuta av detta år, som ska bli så bra!


Sommarlov


Nu har mitt sommarlov börjat! Älskade sommarlov. Känns skönt att jag har massvis inplanerat, för jag hatar att inte ha någonting att göra! På fredag drar vi! Ska bli så himla roligt! Praaaag

Vår skolavslutning var så bra!! med sång i aulan och fika efter det! Sen var jag och kollade på studenter igen och gick på mottagning därefter! På kvällen firade vi att vi har gått ut tvåan och att vi fått sommarlov. Hade även en sista fest på i alla fall väldigt länge för vår under bara utbytesstudent Sonja ifrån Tyskland! Vi överraskade henne med pesenter, tårtor, bildspel och massa svenska partygrejer! Lyckad kväll med mycket glädje. Slutade lite sorgsnare när man var tvungen att säga hejdå, jag åker ju bort nu, så var sista gången jag kunde säga hejdå till Sonja, hon är en sån fin person så det vart jobbigt! Många tårar. 


Vaknade upp hos Hanna av att solen sken in genom fönstren, så har passat på att ligga lite i solen nu. Men annars ägnar jag mig åt serietittandr idag!

Studentvecka eller nått

Precis innan jag skulle ta mig till skolan så fick jag reda på att jag inte hade lektion, hade stressat in i duschen också.. Så istället åkte jag och klasskompisar in och kolla på treorna när dom spelade brännboll i boulongen, så jäkla kul, vill också ha studentvecka även om jag inte direkt känner mig redo för att gå ut gymnasiet, men vill ha allt roligt då! Träffade på några glada vänner! Gick lite på stan och sen hade vi betygsamtal. Nu är jag hemma och ska passa på att sitta ute innan träningen vid 4! 

Dagens slapp outfit! Älskar mina nya mys shorts, materialet from heaven!



Kycklingpaj med grönsaker



Gjorde en super smaskig paj till familjen.   Är väldigt nöjd över resultatet! 

Idgridienser:
Stek och tärnad kycklingfilé 
Paprika
Stekt lök 
Cream fräsch 2dl
Ägg 3st
Fetaost
Ost

Skal:
3dl vetemjöl
125 g smör
2 msk vatten
(Vi dubblade på den lite, beror på hur stor form ni har)

Servera med cream fräsch och sallad!

En dag i huvudstaden

 
Igår besökte mamma, jag, emma, amanda och deras mamma erika Stockholm. Vi åkte ca. 9 och stannade lite här och där på vägen. Letade en stund i den lilla staden vi var i och hittade ett ställe, jag tog en super god focaccia. 
Sedan dansade vi disco med Ondra på kongressen i 3 timmar, vilket var as bra. Han har så himla rolig stil på sin disco som är jätte rolig men väldigt svår med massa armar och konstiga positioner. Väldigt bra! Lite roligt att vi få uddansare som var där var de som blev uttagna att dansa själv inför gruppen, riktigt kul!
Kom hem runt 9 på kvällen, då åkte vi till Liedners och var där på kvällen. 

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt får se vad som händer. Imorgon börjar min sista skolvecka i tvåan, gått så sjukt fort!! På Fredag slutar jag liksom tvån och ska börja sista året på gymnasiet, sjuuukt, känner mig fortfaradande som 14! Tyckte att folk som tog studenten var såå vuxna, men snart står jag där själv, panik!

Ska bli roligt att titta på minaa fina vänner som tar studenten!! vill på ett sätt också, förstå vad roligt med studentvecka! 
 
 

Skulle inte vara helt fel att ligga i en solstol såhär brun just nu. Längtar såå tills jag åker utomlands, Prag och Italien! Fyfan vad härligt!
 
 

En bättre morgon




Vaknade halv 7, sprang en 2,5 km bara 10 min eller så, tycker man får sån fräsch och skön känsla efter även fast man bara springer en snutt! Hinner eller orkar inget längre på mornarna direkt! Tog en dusch och gjorde en god frukost och ska snart pallra mig iväg till skolan! Går till 4 idag och sen ska vi träna grupp vid 6! Sen har jag långhelg!! Wiho

Ha en bra dag!

Måndag till Tisdag



Idag går jag heldag i skolan, halv 9 till 4, kändes väldigt jobbigt då vi ska kolla på film sista lektionen. Annars är det mest betygsprat som gäller. Efter skola blir det lite EM träning!

Igår var vi med och spelade in en liten musikvideo bakom Helges all stars, riktigt roligt, väntar och ser hur resultatet blir!

Sia - Chandelier

 


Alltså hur bra är inte dethär! Låten är amazing och Maddie Ziegler som dansar är mer än amazing! Kan kolla om och om bara pga av henne, älskar henne, så jävla bra och sån inlevelse. Bara 12 år!! ÅÅÅ hon är helt enormt bra!! Vill också dansa så! Även budskapet bakom låten är så bra. När jag ser sån bra dansare blir jag så sjukt inspererad!!