A beach with my babes!

I söndags var jag, matilda, amanada och emma och sprang en halv mil i hemling by, riktigt härligt! vart lite styrka och stretching efter det. Sen på kvällen kom dom hem till mig och åt tacos och mös. vi hittade även små killar som vi spelade fotboll med, en av dom var 6 hehe. Sen kollade vi på film och annat.
Dagen efter frågade Amanda och Ida om jag och Emma ville följa med till Brädviken,så vi åkte dit. Hade det jätte mysigt. Var där från ungefär 1-4. Efter det åkte jag hem och sedan hem till Matilda och bakade kladdkaka och sen kollade på Wallader med snaxxx!


bilder sen vi var på Brädviken. driver på andra bilder heheh!


bilder från kvällen med emma och amanda.

FRÅGESTUND

Fråga några roliga frågor till mig som du skulle vilja veta eller få tiips på eller vad du vill! Jag svarar på frågorna på Tisdag!

FRÅGA PÅ!

Det jag köpte på semestern!


köpte inte så mycket, men lite ivarjefall.

like a boss tröjan: på en liten tshirt affär i Kroatien. 70 kr ungefär
hiphop: köpte på street EM. 120 kr
superman: köpte på tshirt affären i Kroatien men klippte av till linne. 80 kr.
bruna tröjan: köpte på ciaociao i Slovenien. 80 kr typ.
vit tshirt med tjej på. köpte på Ann Christine i Slovenien för hmm.. runt 100 kr.
neongul tshirt: New Yoker i Tyskland. 100 kr.
rosa tshirt: New Yoker. 20 kr.
zebra mönstrat llinne. nån affär i Kroatien. kostade lite över 100 ivf. 
vitt linne med tryck: jennyfer i Tyskland. 70 kr typ.
korallröd tshirt: New Yoker. 70 kr typ.


dagens outfit, köpte även det i Tyskland på New Yoker 60 kr kanske det kostede ungefär.


outfiten när jag var med madde på stan.



Friday today!

Godmoron! vaknade bredvid Matilda idag. Vat så underbart att träffa henne igår. Vi hade jätte mysigt, gjorde typ ingenting.. mest film och sånt.

Nu ska jag klä på mig och packa och sen åker jag till Amanda S och har det bra med några tjejer. sover där också tror ja!


yow

Godmorgo turturduvoorrrr!

Vaknade bredvid madde idag, fast hon åkte iväg vid halv 1 för hon skulle iväg och färga håret.
När hon åkt tog jag oc pappa på oss springskorna och sprang 4,5 km ungefär, min kondis är inte på topp om man säger så. pluss att det är stekande sol ute och mitt på dage fick jag för mig att vi skulle springa, gjorde det inte lättare direkt...but now it's done!
 
Igår var jag och madde på stan och käkade, jätte mysigt. Mötte Emma och Linnea också, långokort. efter det åkte vi till coop också köpte frukt och godis. Åkte hem och gjorde en fruktsallad och käkade det mumma.
Sen lite senare åkte vi till stan igen och gjorde inte något speciellt, hann inte med så mycket eftersom det var en man i ty 40års åldern som följde oss vart vi än gick.. ställde sig redvid oss när vi var på mcdonalds och bara stod óch sirra och smilade. Sen när vi satt på en bänk kom han cyklande emot oss och var typ 1 m ifrån oss. Så sprang vi och ha skrek nå på typ tyska. Sen gick vi in på en kiosk också såg vi att han cykla o letade efter oss utanför. sen stannade han utanför kiosken och smilade åt oss. och jag är skiträdd för såt så ja a börja grina och han i kiosken örja frågade vad det var och gick och skulle säga till han men han åkte då. så himla pinsamt..
sen såg vi poliser stå o prata med 2 tjejer och så kom dom och fråga varför vi var ledsna också hade han hållt på så på dom andra tjejerna också och typ tafsat på dom och så...
usch, har hänt så mycket otäcka saker i gävle på sistonde. våldtäkter och sånt. pluss att det var några på sommarkväll som hade blivit våldtana av nå tyskar. så var rädd om er.

förlåt att det vart så långt inlägg, ni orkar säkert inte läsa..

Nu ska jag fixa mig lite och sen ska jag nog kika ner på sommarkväll med emma och linnea och efter det drar jag till matilda !!

bilder kommer sen!

The A Team

Godmorsning!

Sitter i min soffa och lyssnar på musik just nu, ska snart fiixa mig lite och sen möta madde på stan. Vi ska käka och lite sånt där, och sen sover hon här. ska bli riktigt mysigt, har saknat henne!
men nu är det såhär att min plattång gick sönder i slovenien, fast jag bara andvände den en gång på hela semestern och den var på tävlingsdagen... så nu fick jag andvända en miniplattå på min extremt tjocka hår, fuuu hhaaha, inte det att jag är beroende av att platta håret men ville göra det idag för mitt hår är så himla jobbigt annars!




åhh älskar den här låten. och videon, så himla sorglig...

salamimacka, hellyeah!

godkväll! haft en riktigt baratadetlungt dag. behövde lite återhämtning efter allt bilåkande. Just nu sitter jag i soffan och kollar på teve och tänker sitta här resten av kvällen! har ivarjefall sprungit en snutt idag runt rudan. ny ska jag käka upp salamimackan och keson och sedan hugga in på godiset från taxfreen!

HOME

Ja, nu är jag hemma i kalla Sverige igen. Skönt men ändå inte...saknar det redan.. fast var ändå skönt att komma hem.

Jag har ju inte bloggat på nästan 3 veckor nu, men Matilda har ju hjälpt mig lite, tack bästa!
Så därför tänkte jag skriva lite om min resa.

Resan började med att vi tog bile till mammas kusin och sov där i 2 nätter.

Eftter det åkte vi färja över till Danmark

och där stanade vi på hotell en natt.

sedan vidare till Tyskland och sov en natt.

där hälsade vi på mammas farmor, ful bild men aa...

sen vidare mot Italien

där sov vi i  2 nätter och hade det jätte härligt. förutom att jag brände mig och vart värkligen illröd och jag kundfe inte sola nåogot mer och hade ont på hela kroppen (bild kommer sen)

Sen åkte vi vidare mot SLOVENIEN! där väntade att brudar och familjerna.




minnena därifrån kommer jag ha med mig hela livet, vi hade det så himla roligt. saknar det och er!!
Sjävla EM tävlingen var skit kul, gick tyvärr inte så bra, men är så glad över att jag var med!
jag är nöjd med hur vi dansade ivarjefall! kan lägga ut film sen!


efter 5 dagar i slovenien åkte alla hem, men vi fortsatte vår semester till Kroatien för sol o bad



ja  lite random bilder från kroatien.

sen till Berlin e natt.


blir mer bilder sen.. men här har ni en liten uppdatering om resan... är så mycket bilder..

Sol varenda dag!

Hejsan Matilda här igen! Tänkte göra ett kort inlägg och berätta lite vad jag gör just nu. Jag sitter ute och solar. Hörde att dom hade fått sol hemma i Gävle! Här uppe har det varit fint väder varenda dag! Mindre än en vecka kommer Sara hem igen! Jag längtar efter henne så himla mycket, så det gör ont! Jag har aldrig varit ifrån henne så här länge förut. Jag bloggar senare här! Och juste kika gärna in på min blogg! Hoppas att allt är bra med er! Utsikten precis vid havet! Underbart!

Matilda här!

Tänkte bara skriva ett litet inlägg innan jag åker! Jag kommer gäst blogga lite då och då nu när Sara är borta. Jag kan berätta lite om mig själv, jag heter Matilda Melkersson. född 1996, bor i Gävle, nära Sara! Jag och Sara är bästa vänner.

Nu ska jag packa det sista sen drar vi!

Läs gärna min blogg! http://www.nattstad.se/matildamelkersson

Framme

sitter på typ hotellt i Danmark nu. Har varit och handlar kvällsfika och frukost och sånt och duschat, riktigt härligt. Imorgon fortsätter vi till Tyskland, ungefär 6 h bilresa...  men det närmar sig mer och mer!!

Haha danskarnas radio kan underhålla en en hel bilresa hhahah, tycker eras språk är så himla fult..

Nej men nu ska vi käka och spela lite kort och sen gå och lägga oss för imorgon lär vi gå upp i tid.

Får se om jag kan göra något inlägg imorgon. Hade tur som hade internätt på hotellet hihi!

danmark here we come

Nu åker vi vidare mot Danmark.

rock and roll här !

Discosongs

Typ världens bästa disco låt. Blir så jäkla glad av den!









blev lite discolåtar då! älskar den första!

Gööötebooorg

Godkväll! sitter i ett hus ute på landet i Göteborg. Vi är här hos mammas kusiner. från 15.00-00.00 är dom på Madonna, så vi är hemma ensama i deras hus tsm med deras barn. Finns verkligen ingenting att göra.. hhahah..

Imorgon åker vi vidare till Danmak. Tyvärr inte Slagelsedå där disco SM är! är såhääääääääär avundsjuka på er som ska dit. Då heja Sverige och lycka till alla! Men som tur ska ju jag till Slovenien! sol,värme, bada, bo på samma hotell som danskompisarna, tävla och allt. Ska bli så sjukt roligt!!

Nu ska jag väl fortsätta kolla på film. Kommer inte blogga så mycket nu som ni förstår men Matilda slänger nog in något inlägg då och då!

Every little step

 Hallå! Känns som att klockan värklien borde vara med nu. Vaknade runt kvart i 8 och kunde inte somna om men låg kvar i sängen till 9. Sen har jag hunnit med att äta frukost,kollat på teve, tagit en springtur runt rudan. Nu tänkte jag antingen sola lite eller städa mitt rum... hmm.. blir nog att kolla på teve.
Lite senare ska jag på stan med Amanda och kolla lite små detaljer till parkläderna. Efter det ska vi träna för sista gågen en timme. Efter det ska jag hem och duscha och packa det sista.  Börjar bli riktigt taggad nu!

Hoppas jag kommer kunna blogga när jag är borta, annars får någon järna blogga åt mig, men vet inte om det kommer behövas!

Grym tjej

 


helt sjukt vad denna tjej är grym. tänk o kunna dansa så, vilken dröm!

En dag i furuviksparken full av dans

Min dag har jag spenderat i furuvik. Jag har haft lite dansuppvisning. Dansade lite disco (gick inte så bra, började med att inte mitt andra splitthopp funkade...) Sen streetparen kändes jättebra! och danssa pausa gick också bra. Efter det åkte vi massa karuseller och skoj! Jätte rolig dag!

Nu håller jag på att packa, hatar att packa, kommer aldrig på vad jag vill och ska ha med mig. Jag brukar ha svårt att packa till danstävligar som är över dagen och nu är jag borta i 3 veckor typ. HJÄLP!
Ska gå ner och äta nått och kolla på teve nu så fortsätter jag med packningen imorgon.


  bilder från idag



Underbar helg med underbara vänner!

hej!! gud vad det var längesedans jag bloggade nu!
Har inte haft så mycket tid till att blogga under helge så passar på att blogga om hela helgen nu.

torsdags: var på stan och åt och köpte bikini med matilda (visar bikinin sen).
Efter det kom några tjejer från gruppen ner till stan för att köpa jordgubbar, 3 kg godis och vattenballonger. Efter det gick vi och tränade lite. Efter träningen gick vi hem till Amanda Stööp eftersom vi skulle tälta vid henne med danstjejerna (emma,amanda,linnea,madde,jennifer,johanna,amnanda och jag då). Vi hade det super mysigt och ''grillade'' korv och marsmallows, käkade gottta, spelade kubb, dunkade musik och bara hade det jätte mysigt. Sov högst 5 min den natten och det var ja inte ensam om hehe. Vid 6 på morgonen gick vi till donken i hesta eller vad det heter och åt där med nåra killar som amanda var kompis med. Sen lite senare åkte jag hem och somna direkt.

Fredag: sov mest och sen var jag med Matilda och vi hade ett litet soldidan maraton.

Lördag: åkte ner till stan med Amanda.s och letade parkläder. Hittade lite men ska även beställa en sak..om vi hinner hjäälp! sen åkte jag hem och var med Matilda.

Söndag: cyklade hem vid 8 ifrån Matilda. Idag har jag dasuppvisning på furuvik kl 13.00, så kom och kollaaaaaaa!!


några bilder sen tältningen som jag tog ifrån www.mmmaddestyle.blogg.se