SM och föreställning



De senaste helgerna och veckorna har jag ägnat åt disco SM och föreställningen vi jobbar med i skolan! SM var så sjukt roligt och bra och längtar redan till nästa år, älskar min sport sååå mycket! Föreställningsveckan var super bra och resultatet vart faktiskt ganska bra trots allt, fredagen tror jag vart bäst, lördagen var väl inte så jätte bra direkt! Härliga personer och massa dans dagarna lång!! 

Nu ser jag fram emot kommande veckor med dans, skolavslutning och sen smäller det!! EM OCH EM! Så taggad! Blir förmodligen en bilresa genom massa länder ända bort till Italien och street EM också!!


Bangerztour

I'm back! Har mina avbrott, men ska verkligen försöka hålla i bloggandet, tycker det är roligt, men efter inte bloggat på några dagar tappar jag allt ifall jag har massa gammalt att skirva om. 

Igår var jag på Miley Cyrus i globen och det var så sjukt bra!! Avguar Miley så sjukt mycket efter gårdagen, hon är så jävla bäst! Har alltid gillat hennes låtar, men hon är ännu bättre live! Hela allt var ju amazing och underhållande genom hela! Hade velat stått längst fram!! Upplevelse!! Ääälskade när hon sjöng summertime sadness!! 

Blir så avundsjuk på alla bakgrunsdansare när jag kollar på artister, det är mitt absoluta drömyrke, av allt!! åå får panik!! ni förstår inte hur gäna jag vill! Fick en drömmande kick efter konserten haha! 
Ni som inte gick missade nått kan jag säga!

Vi gick även på stan i Stockholm hela dagen, köpte lite saker, käkade lite osv. 

 
 
 

SM invingning 2014 hahah, så bra och roligt fixat

Disco SM 2014, singel

Dansläger





Här är lite bilder ifrån lägret Uddans bjöd hit oss på. En riktigt mysig helg! Hade bl.a workshop med duktiga James, cha cha med Agneta, Yoga, brännboll, lekar, mental träning osv. Är Dock fortfarande väldigt förkyld, så hade en väldig huvudvärk och snoret rann när jag snurrade, men vafan! Hoppas på fler läger som dessa!
Vi hade en liten cha cha tävling efter att ha haft ett litet pass bara för kul. Jag och Linnea gick såklart all in med utstrålningen och vann, så det var ju lite kul! Hahah!
Har Inte sovit jätte bra, så får ta igen det den här veckan nu om jag ska orka med SM haha!

Förkylning och stress

ingen bra kombo. Min förkylning bara förvärras och jag tränar bara mer och mer, vilket jag vet inte är bra, men är inte riktigt sjuk och orkar köra, men mår lite sämre efter liksom. Även mitt kropp är helt matt. Men ändå är jag så sjukt pepp till SM så det finns inte, det kommer äga! Ska bli skönt efter också då all stress och press förssvinner för ett tag och man kan vila, för att sedan komma tillbaka med massa ny energi till EM och bara träna som satan!
Hat älskarr maj, är någonting exakt varje helg som lär tränas och fixas typ hela veckan, så maj blir inte en månad med mycket vila. Men jag älskar att ha mycket att göra och inplanerat, speiellt när det gäller sånt jag älskar! Men det är klart det sliter på en! Men är väldigt exalterad inför kommande veckor!


Här är min grymma grupp som har tränat så himla mycket nu inför SM och vi är så taggade och redo nu! Nu kör vi på SM!! Blir förmodligen EM och VM med gruppen också, så roligt!!

Nu ska jag kurera mig ner i sängen! Hoppas att jag inte vaknar upp sämre, för imorgon är det träningsdag med dans och löpning på schemat!

Godnatt!


 

Dagens kortdag klädsel



Stressvecka

Nu i helgen var det hip hop tävling, det gick väldigt dåligt enligt oss och jag vart väldigt besviken. Gick till final i allt, men som sagt vart väldigt besviken. Men om vi håller tummarna om att det blir VM endå! Hoppas!

Har även hunnit med en dansuppvisning som var så rolig, påminner en om hur mycket man älskar dans!

Igår hade jag discoträning som gick bra också!
Denna vecka går åt träning, skola, plugg ,dräkt, stening, föreställnings planering och träning, ja allt. Är väldigt stressad, men jag tror det ska bli riktigt bra! Är bara 9 dagar till SM, 9 dagar!!! Och typ bara 18 till föreställning, så det är mycket att tänka på när man vill att både skola och dans ska bli så bra som möjligt! 

Som en räddning i nöden hade jag sovmorgon till 13.00 idag, så jag har hunnit bara ta det lungt och skrivit nästan klart en dansuppgift som kändes som en sten släppte, eftersom den ska in på fredag och jag inte skulle haft tid med den någon annan dag förutom på kvällarna, och då är jag såå trött.

I helgen har dansskolan min läger också, vilket kommer bli super skoj, vi sover kvar en natt också! Blir disco, pardans, mentalt och såklart massa lekar som jag och emma kommer fixa, kommer äga!

Hoppas ni får en fin dag!