Brandy Melville


Har ni sett att Brandy Melville har öppnat i Stockholm?? Älskar deras stil på kläder, så ser fram emot att kika in där!
Lär fixa nån gång jag lär åka till Stockholm och handla lite höstkläder. För min garderob är verkligen tom på det!

skulle publicerats igår

som jag tidigare skrivit så hade vi en liten välkomst föreställning i Fredags, kanske inte super bra, men vafan, vi hade en skitrolig första vecka. Så det var väl det vi gjorde i skolan i Fredags, tränade och visade upp. Fick även träffa 1:orna.

Var sjukt trött igår kväll, trots att vi inte haft nån jobbig skolvecka, tror det är de tidiga mornarna som är orsaken.
Köpte presenter till Josefine och Caroline efter skolan. Lagade mat och kollade på Varg Veum på kvällen, somnade till antal gånger, trots att klockan var runt 11. Så ja det var min Fredans kväll.

Idag är det privatlektion 14.00-17.00 som gäller! Sen ska vi hem till Liedners och fira Josefine som fyller 18!! och sen på kvällen ska vi äta kräftor osv.. 

Nu ska jag kolla på PLL, kärlek till den serien. Sen ska jag koka potäter, egg, skära grönsaker och görra något ätbart innan jag drar.
 
 


2 år kvar

 
 
Har varit ganska frånvarande från bloggen av olika anledningar. Ren slöhet, träning och även Skola!
Skolstart igår. Riktigt roligt faktiskt! Nya folk på danslinjen, nya lokaler, ny lärare och nytt schema. Trots att jag ville ha kvar gamla läraren så tror jag att allt kommer bli super detta år. Slitigt men bra! Nya ämnen också. Vi kommer tex ha idrott 2 gånger i veckan vilket jag är super tagg på. Våra Fredagar består av dans,dans,lunch,idrott,dans. Kommer vara död!

Första dagen som 2:a. Lyssnade på rektorn och pratade schema med lärarna. Fick även en uppgift som att ha en "välkomst show" för 1:orna och även 3:orna. Skitkul faktiskt att börja året så. Så idag från 10-3 har vi slitit med att pumpa ur om massa koreografi och annat. Upplägget på showen är så att vi dansare ska förmedla hur våran första dag kändes med dans. Ni vet, osäker, vad ska alla tycka, står och fixar sig i flera timmar. Men efter en stund lättar allt och alla blir mer bekväma. Så det har vi klurat på hur vi ska få fram. Sedan kommer teater eleverna fortsätta showen fast med lite annat. Svårt att förklara, men blir säker bra hahaa... Vi ska dansa till 212 med Azealia och Lazy. Väldigt typ girly med morden och balett insatt, tvingade in några disco moves också haha.
Kanske filmar och lägger upp om jag kommer ihåg och kan.

 


 
 




 

Lite mer dans

De här dagarna efter vilsta har jag försökt vilat upp mig lite. Städat lite, kollat på massa teve och bara tagit det lugnt. Vi hade även uppstartsläger Lördag och Söndag. 1,5 h street och 1,5 h disco. Jätte härligt att det börjar nu! Dansa varje dag, älskar det! Även fast det blir massor av stress med skola, dans, tävlingar, kompisar och massa annat. Så är det ändå suuuper!

Får damp på alla fina höstkläder, skor osv som jag vill köpa, samtidigt som jag vill spara pengar!
jeans, stövlar, massa stickade tröjor och jackor!


 
 


Vilsta 2013

 
 
Har varit borta i Eskilstuna på dansläger i 3 dagar. Hade runt 12 pass tror jag och de flesta passen var en timme, vissa var längre och  vissa lite kortare. Vi hade mest disco, men även street, jazz och gympa. På mornarna sprang vi och hade lite styrka också, och på kvällarna var det lite lekar. Sov med grupptjejerna i ett litet rum, Ida, Linnea och Julia.

Vilsta är alltid lika kul, och man får alltid en skön träningsvärk efter. Hade gärna stannat flera dagar där. Ser fram emot nästa år då det troligtvis kommer bli 4 dagar istället! Nu ser jag fram emot tävlingarna som snart sätter igång, bara att träna massa nu! 

Hade velat se film på alla danser, så om nån som var där skulle läsa min blogg, skulle jag jätte gärna vilja se, om man kan skicka filmer på något vis, eller om nån uddansare kan visa! hör av er då!

Idag ska jag ligga i sägen hela dagen hade jag tänkt! Bara vila ut mig! Har ett litet "uppstartsläger" på en och en halv timme lördag och söndag, hoppas träningsvärken försvinner tills dess i alla fall.

Lånade bilden när vi sprang i backen, eftersom jag själv inte knäppte några bilder typ..

 

 



 

FAN DÅ

 
 
 
Är jätte förkyld, ont i huvudet och snurrig. Var tvungen att sätta mig ner under träningen för jag vart så snurrig. Fick typ världens astma anfall och kunde knappt andas också. Tror snurrigheter beror på lågt blodtryck, eftersom det har hänt många gånger, måste verkligen kollas upp. Astman däremot är ju alltid där, men förvärras när man är sjuk, då man egentligen inte ska träna. Blir så jävla förbannad på alla dessa fel på mig, snälla! också sjuk nu 2 dagar innan lägret jag längtat efter jättelänge nu!

Ska inte blogga och vara negativ, men så jag känner nu! Tänker åka på lägret hur än, så är det bara! Hoppas på det bästa och håller tummarna, så kan jag vara sjuk när jag kommer hem! Proppar i mig Kan Jang och C-vitaminer och dricker massa te nu, gör vad som helst!

Hoppas alla är friska och krya från alla sjukdomar! Så hörs vi när jag är på bättre humör!

 
 



VÄLKOMMNA

 

 
Ser att statistiken höjts och att fler kikade in på bloggen min. Jätte roligt!
Berättar lite kort om mig själv, för er som inte känner mig så väl!


Jag är en 16 årig, snart 17 årig, tjej som bor i en tråkig lite byhåla i Sverige som heter Bomhus. Jag bor tillsammans med min familj som består av min mamma, pappa och min lillebror. Jag ska börja i andra året på gymnasiet på Vasaskolan, där jag går danslinjen på estet. Där dansar jag modern och balett. Mitt största intresse, som ni kanske ser och förstår i bloggen, är att dansa. Jag älskar att dansa allt möjligt men favoriten är discodans. Jag dansar även Street, jazz, mordern och balett. Jag tävlingsdansar också på en dansskola som heter uddans. Där tävlar jag i disco och street just nu. Det är bland det roligaste som finns.

I framtiden drömmer jag om att utvecklas som dansare och kunna ha ett ''jobb'' som dansare. Drömmer även om att åka och dansa i USA! Det är verkligen min största önskan just nu!! Big Dreams, jag vet, men jag ska fan lyckas!

Annars ser mitt liv ut som vilken 16 åring som helst. Skola, plugga, äta, sova, träffa vänner och såklart träna!

Hoppas ni fortsätter läsa min blogg, oh kommenterar, då blir jag suuuper glad! puss och hej!


 

Follow me on Instagram

följ gärna mig på instagram kära läsare, heter saralarssonnn där!

 
 

Staden och Fys


 
denna dag tillbringade jag för mestadels på stan och i Hille. i ca. 2 och en halv timme satt vi danstjejer och försökte rita gruppdräkter. Sedan köpte jag och mamma dansskor. Köpte sallad på Waynes och åt hemma.

Fysträning vid 18.00: 2,5 km löpning. Springa 10 vändor upp för lång, brant backe full med sand och avslutade med lite tabataövningar! Hade ätit precis innan, så det var nära att det kom upp igen, men jag klarade mig! Härligt jobbat idag allihopa! Hem och duscha och käka gröt, macka och te blev det efter det!

Får se om det kommer upp några bilder från dagen, lägger till isåfall!

 
 
 
 


 
 

NÍKE FREE 5.0

 
NEW IN! Från stadium 1099 kr.
Ska användas som dansskor. Supersnygga, smidiga med lite dämpning! älskar dom redan!
 

Running

 
 
Efter att ha suttit inne hela dagen drog jag ut på en springtur i det molniga vädret. Sprang bara en kortis, brukar bara springa runt 2,5 km när jag är hemma haha, men kör lite styrka efter också istället. Sitter och äter melon framför datorn nu. Blir nog en såndär dag man inte gör ett skit på idag!


 
 



 

From Spain, Barcelona

Allt från primark. Jätte bra priser och skitsnygga kläder och småsaker!
Från Bershka, New Yorker, Hollister och C&A
 


Från Forever 21,Pull & Bear, gina tricot och bikbok
 
Träningskläder från Forever 21 och Primark
50% på hela the body shop!
Tre jättefina shorts från Pimkie, Pull & Bear och cubus. skärp från Primark.

Pluss saker i tvätten och massa fler trosor. Sen använder jag även mammas kläder som hon köpte!
Vet att det är suddigt, men man ser på ett ungefär.

två garderober där jag har mina toppar!

 
 
 

VS-PINK

Världens bästa Annie, brorsans klasskompis åkte till USA och köpte hem domhär snyggingarna till mig. Victoria secret yoga pants med mango färgad kant där det står PINK!!!

gruppmys

Igår kväll var jag hemma hos Stööp med danstjejerna. Vi grillade, åt glass, pratade och dansade lite oseriöst.
Mysig kväll med de bästa. Ni kan se videon på min teitter eller vine, hahahha.

https://vine.co/v/hbXTJO0zXOp

Önskeinlägg

Kommentera i bloggen min om ett tips på ett speciellt inlägg som jag ska göra! Någonting som du skulle vilja läsa om här i min blogg! Då blir jag suuper glad!

Imorgon kommer haul video från shoppingen i Barcelona/Spanien och lite smått från Sverige
 



Boulongen mys

 
Som jag tidigare skrivit så skulle vi egentligen träffas med gruppen idag, men vart ändrade planer.
Så jag, Julia, Emma och Amanda skulle åka till fjärran och bada istället, var ju så härligt väder. Men när vi kom dit hade de stängt av poolerna för ett barn hade bajsat poolen, så typiskt hahah.
Vi åkte till bryggan i boulongen och badade, solade, lyssnade på musik och spelade kort istället, jätte mys.
Fikade på stan efter med Emma och nu sitter jag hemma och väntar på mat!

Imorgon istället så ska vi i gruppen träffas hos Amanda och grilla och lite så!!

Så himla härligt med lite varma dagar nu! Har man chansen att hålla i brännan också!


 
 


Wanna be famous

Idag var det bland den varmaste dagen jag varit med om i Sverige, riktigt härligt. Var och bada på dagen och på kvällen åkte familjen min och jossans familj + fia in på stadsfesten och kollade på Zara Larsson. Hon är så söt på scen och har såklart en jätte fin röst, fett med avundsjuk. Vill också vara känd haha. Hade det mysigt och käkade god mat där nere.

Imorgon blir det mys med dansbrudarna, alltid lika härligt.
Kanske blir en kort springtur på morgonen om det inte är allt för varmt, antagligen blir det det...

Tänkte om jag hinner göra en video på vad jag köpt i Spanien och lite innan osv, så håll ögonen öppna.

Puss /Sara

 
 

Börjar dra igång

Det känns så härligt att alla träningar snart drar igång. Visst har det varit skönt med uppehåll, men jag börjar sakna det riktigt mycket nu. Igår var jag och några från uddans i en brottarhall och hade lite fysträning med micke. mycket ben övningar körde vi, så nu brinner den i låren kan jag säga!

Idag vaknade jag upp bredvid Matilda tidigt. Skulle ha privat med Elin 11, skapligt trött, med träningsvärk och förkylning och allt.

Men på ett sätt är det som sagt skönt att allt drar igång. Skola, dansen och dethär vardagliga. Men på ett annat sätt är det trök att inte kunna göra vad man vill på dagar och kvällar.

Ikväll ska jag vara hemma med familjen min. Lovat Oscar att kolla på dumma mig 2 också. mys de också!

Min dator har fått något fel, så det går inte att centrera texten och det blir mellanrum mellan bilderna..

 

Dans filmer är de bästa filmerna

Dansfilmer är ju de bästa filmerna helt klart, tänkte tipsa om tre godingar

 
Inte kanske den "dansfilm" man tänker på, men det är dans. Den är skitbra, älskar den. Såg den faktiskt bara för andra gången idag.

 

Alla Step up filmerna, bästa! ett måste att se alla de filmerna!



Fame, bara sjukt bra, seeee!