LÄS!

http://madeleinehellerod.blogg.no/1390951126_uforventet_motgang.html

Här är ett inlägg skrivet av en av de bästa discodansarna i hela Världen!! Jag tycker det var så himla bra skrivet. 
Som det hon skriver om motgångar, man har sina perioder då allt bara går piss och man känner sig verkligen sämst! Men det är sånt man måste lära sig hantera och inte bara fortsätta att trycka ner sig själv, som jag vet är väldigt svårt, det är exakt vad jag gör när det händer mig. Men som hon skriver, motgångarr gör en faktiskt starkare!! det är så sant!

Hon skriver även om en av mina största mardrömmar, att bryta foten och inte kunna dansa på typ ett år. Det som ni kan läsa hände henne. Förstååå inte dansa på ett år! Hon skriver hur jobbig den perioden var osv. Men samma där, man får hantera det och inte ge upp för det, för det är sånt som händer, men herregud, jag vet inte vad jag skulle gjort! stark av henne att komma tillbaka och bara kämpa ännu mer! En riktigt bra förebild! Hon är såå br



Imorgon är det Fredaaaag

Hel på er. Kom hem från skolan för lite mer än en timme sen. Har haft pilates, gammeldans och lite samhällskunskap, så det var en ganska så bra dag. Jag börjar bli lite bättre så kunde vara med på det i alla fall. 
Senare har jag jazz, är så taggad, älskar jazz!! 

Imorgon är det dans och skridskor som gäller i skolan, fett kul! 
Efter skolan träffar jag Matilda och åker hem till henne och på kvällen åker vi vidare till Emma för 17 års fest, yey!
I helgen har jag även planerat att äta på church och kolla på film med klassen. Så hoppas på en riktigt bra helg! Och att jag blir frisk såklart, speciellt till nästa vecka då jag verkligen behöver träna, också är det tävling(!!!!) och beep test i skolan som är viktigt!

Hoppas ni får en mysig helg!!

 

Framtiden ja

Jag har seriöst panik över framtiden! Jag går ju bara i 2:an i gymnasiet, men ändå, det är 1 och ett halvt år kvar till jag går ut gymnasiet. Jag vill så jävla mycket, men vet inte riktigt vad det är jag vill för någonting. Det jag vet är att jag vill dansa! Men frågande bara hur, vart och allt detdär! På ett sätt vill jag gå någon danshögskola som ex: balettakademin eller annan dansskola, men det är så jäkla dyrt och svårt att komma in! Men på ett annat sätt vill jag ut och resa och dansa massa, även där är pengar problemet och vet inte om jag är redo att lämna allt här hemma, familj, vänner osv osv.. Tänk liksom hur lilla jag ska klara mig ensam, då skulle jag vilja ha någon med samma mål och drömmar som mig, klart man träffar nya vänner, men det känns så läskigt! funderar på detta typ dagligen, men blir inge klokare för det! Vet liksom inte vad som finns, hur man ska tänka ochvad som är bäst! Men ja vem vet det...

Sen liksom, ja jag vill dansa, men vadå? Jag skulle vilja jobba som det, men man tjärnar typ ingenting på att vara dansare, danslärare vore ju något, men jag känner att JAG vill dansa först, det skulle vara ett perfekt på sidan jobb, men jag vill även göra någonting själv liksom. Fatta roligt att vara typ bakrundsdansare och sånt, men det är ju typ 1 på miljonen


Haha ja livet






Ballet



 

Som ni kanske redan visste har vi haft lite smått balett i skolan, men vår lärare vart med barn och fick lämna oss hela 2:an, blev så besviken att inte ha balett. Men vår nya lärare Jenny kommer ha och har haft belett denna termin med oss och jag är super happy för det! tycker det är så roligt och det är en väldigt viktig teknik inom dansen. Jag skulle alldig vilja bli någon proffs ballerina och välja det som mitt yrke typ. Men skulle vilja lära mig mycket inom balett tekniken. önskar på ett sett att jag var en såndär grym ballerina! så fint!

Vi har köpt nya dansdräkter som är super fina också, älskar balett outfiten, längtar till 3:an då tåspetskorna förmodligen kommer också!!

 

Sjukling


Det är ungefär som vanligt, när jag som minst vill bli sjuk, jo då kommer alla sjukdomar till mig. 
Så idag ligger jag nerbäddd i sängen framför datan med te och gotta, hatar att vara sjuk. Visst är det skönt att bara vara hemma nån dag, men jag missar så himla mycket både i skolan och på dansen, det är det som är det tråkiga!
Och både denna helg och nästa helg händer roligaa saker som jag måste bli frisk till!

Det är faktiskt lite kul, att om man tänker att, nu får jag absolut inte bli sjuk, då kan man genom att bara tänka att det inte får komma nu bli sjuk. Mamma pratade med nån i brorsans innebandylag som var läkare, och sa att jag nästan varje gång innan tävling blir väldigt sjuk. Hon hade sagt att det berodde på just stressen att inte få bli sjuk. Har hört fler som har samma problem och det är skitjobbigt! Jag blir så jävla stressad av att bli sjuk, så det blir bara värre, pluss att jag tränar när jag egentligen inte ska..


 

Frukost Tips

Jag älskar verkligen frukost, nästan bästa målet på dagen. Finns så mycket gott att göra. En ny favorit som jag hittat recept på är muggmuffin, men har gjort om det lite till mitt egna.



Såhär gör du:

1 ägg
1 dl havregryn ( jag har ett grövre havregryn )
en halv banan ( är även gott med äpple )
lite bär (jag brukar ta hallon)
lite kanel
jag brukar även ta i lite russin, nötter, frön och lite kesella
mixa i en mixer
in i mikron i en och en halv min

Det går att blanda i lite vad du vill. Det blir super gott, och en bra och mättade frukost!
 

Dansläger i Västerås

Hej på er! Idag börjar jag klockan 11, så jag har hunnit duschat, ätit god frukost, och kollat på tv program. Jag gick upp 7 bara för att hinna ta det lugnt, älskar att ha god tid på morgonen. Min danstermin har börjat nu, så nu börjar  mina dansa varje dag dagar. Är även mycket i skolan, så det är lite stressat nu, men annars är det toppen.

I helgen lö-sön var jag i Västerås på Winter Camp, ett dansläger där dansare från olika dansskoler åker på. Vi dansade samanlagt ca. 10 och en halv timmar. Disco med utländska tränare, street med Mario och jazz och modern med danslärare från Västerås. Det var verkligen ett jättebra läger, hårt och svettigt! Var riktigt roliga koreografier och sånt!
Denna vecka blir det massa dans och skola, och på Fredag ska jag och min dansklass till Stockholm på öppet hus på dans och cirkus högskolan, det ska verkligen bli suuuper roligt!

Nu ska jag fixa vidare, ha det bra puss!

 
 

Onsdag torsdag



Mina outfits onsdag och torsdag. Bild 1. Svarta jeans carlings, blus bondelid, skor footway, jacka nelly, väska spanien.  Bild 2. Jeans Gina tricot, blus lager 157, jacka hm.

Fösta skoldagen

Godmorgon! idag börjar skolan igen efter lovet för de flesta tror jag. Var faktiskt piggare än vad ja hade trott att jag skulle vara. Fick ett härligt meddelande av min Svenska lärare  på moronen att hon var hemma med magsjukt barn, så vi fick sovmoron ytterligare 2 timmar till 11, sååå skönt! 
Går i skolan till halv 4 ungefär idag och sen ikväll ska jag friträna lite.


Två helger framår är det lite dansläger på g, i helgen nu är det uppstartläger på uddans, men det är bara 1,5 timme disco och street, så skulle inte kalla det läger. Men nästa helg åker jag på vinter camp i Västerås med massa duktiga tränare och sover över och kommer ha två dagar med massa dans, så det ska bli väldigt roligt! 
Sen nu i helgen fyller min kompis Linnea, så ska gå på hennes och hennes kompis 18års fest! 

Annars så blir det att kämpa på i skolan som vanligt!

I helgen var jag på fyspass med uddans. Sen åkte jag och hälsade på lillplutten hos mormor med några ur släkten på mammas sida. Sen har jag varit med Matilda, vi kollade bl.a. på nya paranormal activity på bio igår kväll, fyfan!


 

Världens vackraste kvinna typ

Idag på morgonen var jag och pappa ute på en liten löprunda på 4,5 km, känndes bra efter all julfrossa, och konditionen är ju inte på topp! Skönt att träningar och läger sätter igång snart, är så taggad på nästa termin, den ska bli så bra och framför allt rolig har jag bestämt mig för!

Just nu ligger jag i soffan hos farmor och väntar på god mat! Alltid så god mat här! Få se vd jag ska göra sen.

Måste bara dela med mig av denna bild,  hon är så sjukt fin, snygg och vacker, skulle lätt vilja se ut som henne



Musik äger

 

Tänkte dela med mig av mina 3 spotify playlists som jag spelar mest:
saras nya
Disco
 
 
 

Drömmer mig bort

Idag har jag haft en sån där slödag, städat och rensat rummet, kollat på tv, kollat runt på datorn och alltså inte gjort nästan någonting alls, nödvändigt det också!

Just nu sitter jag och drömmer mig bort till massa varma länder, det är precis vad jag vill göra just nu, åka utomlands. förstå att åka med vänner eller familj utomlands nu och bara leva livet i solen! vore hur najs som helst! skulle inte vara helt fel med lite färg på kroppen heller, är blekare än vit nu, usch jag tycker att man blir såå mycket fulare när man är blek. Men det är bara att vänta in sommarlovet!

 

Nyårsafton

Nytt år nya möjligheter, tycker det är jätte bra att känna att man kan bara ta tag i allt nu när det nya året och börja på nytt. Att minnas 2013 som ett super bra år och göra så att 2014 blir minst lika bra! Har faktiskt gått ganska bra med dansen detta år, har gått upp två klasser!! Skolan har väl inte gått sådär jätte mycket uppåt på slutat men men! Känns som att detta år verkligen kommer bli bra, speciellt sommaren, har massa inplanerat då, ska tex åka och jobba utomlands med bästavän i 3 veckor, förmodligen tävla i både Italien och Tjeckien, läger osv, Senare ler jag förmodligen och tävlar i även Italien igen och Tyskland, förstååå! Ska ta tag ännu mer i skolan också faktiskt, och bara göra sånt som jag tycker är roligt och om jag mår bra av!!


Tillbaka till nyår, firade det först hemma med mat och sen hemma hos molly med hennes vänner och några ur dansklassen, var på stan vid 12 slaget och sedan åkte jag till bästis med några av hennes vänner och sov där, nöjd med börja och slutet av åren!!





2013-2014

 
 
 
 
Tänkte att eftersom jag inte bloggat på snart en månad ska jag göra en summering av mitt 2013 som har varit super, i bilder!

Januari
sydde ny dräkt, var på dansläger, firade linnea

Februari

dansade för första gånger i superstarklassen, dansade och tränade massa med klassen, sa hejdå till Rising star pokelen,

Mars

 
det började gå bra på tävlingar, vi gick upp i A-klass i gruppen, gjorde några inspelningar med musikalen,

April

tränade, det var mycket i skolan, var med bästa vän

Maj


bl.a disco SM, vi hade föreställning med klassen och 2:orna då, solen kom


Juni
 
 

Hade roliga dagar med tjejerna, fotade med bästavän, slutade 1:an

Juli

 
mös på landet, åkte på semester till massa länder, shoppade, solade och var på underbara platser

Augusti

sprang och tränade hemma, mös med vänner, var på vilstalägret

September

vi gjorde nya snygga gruppdräkter, firade Julia 18

Oktober

Det började gå riktigt bra på tävlingar både i singel och i grupp, jag gick även upp i champion!

November


Vi placerade oss på våran  bästa placering i grupp

December

Jag fyllde år, jul, nyår, massa mys osv osv

Jag har ny telefon och har därför de senaste månadernas bilder på den telefonen, det är därför jag inte har nå bilder alls nästan i slutet av året!