Vårkänslor

Hej! Var ett tag sen nu. Är på bussen påväg till skolan just nu och solen skiner och är på bra humör!! Inser hur mycket jag älskar vår/sommar! Lite svårt med vad man ska ha på sig, så det fortfarande är kyligt på mornarna, men för varmt för vinterjacka, så jag har börjat med skinnjacka, har faktiskt bara en T-shirt och skinnjacka idag, solbrillor och allt, så himla härligt!
Jag är lite halvsjuk dock, men bara väldigt förkyld. Så igår var det discoträning och plugg som jag ägnade mig åt. Och idag är det skola och friträning, så det bli najs!
Hoppas ni får en bra dag
 
Spontanköpte ett par byxor igår när jag fördrev tid på stan, vet fortfarande inte om jag gillar dom, men tror jag tycker dom var snygga faktiskt!
Har på mig dom idag!

 

Flumm

 

Streetpar final!


I Lördags var det street tävling då! Gick faktiskt ganska bra!
I singeln kom jag fyra vilket jag inte är nöjd med.. men tyckte ändå att det gick bra dansmässigt, men inte resultatmässigt. I paren däremot kom vi 5:a,det skilde bara en siffra mellan oss och de som kom trea, alltså att dom fick en 3:a och vi en 4:a, annars hade vi samma siffror. Så det var roligt, men vi var så nära så det var segt!
Men vi är nöjda med vår insats ändå, vi hade super kul på golvet! Stannade och käkade med fam Johansson och Edman på Kina ställe efter också och glass på det, så hade en superbra sista helg på lovet!

Puss

 

jazz workshopen med Ida Kumar!


Idag var jag och Stööp iväg till Söderhamn och var med på deras workshop med Ida Kurman. Väldigt roligt och givande!