1 dag till påsklov

Sista dagen idag, sen är det lov. Härligt som bara den. Behövs lite vila från både skola och lite dans, för att återhämta kroppen. Men ska självklart dansa lite på lovet också, och plugga måste jag.... ska även hinna med att vara med vänner såklart!
det tråkiga är att jg börjat halv 9 och söutar 4 idag, så det blir en lång dag, med balettredovisning också, hjälp

Ha det bra sålänge! kram

 

In action



bästa Julia fångade massa hopp och andra fina bilder på kort, hon är bäst hon! tack så jätte mycket för det! alltid lika roligt med massa foton från tävlingar! ni är bäst tjejer!

Börjar skolan 2 och slutar halv 5 och har ändast en lektion, huuur skönt. Avslutar måndagen med gruppträning!!
Nu ska jag kolla på film och passa på att mysa innan skolan. puss!

discosingel video


hahah usch vill egentligen inte...
vet att det är jätte dåligt filmat och så, har filmat på videokameran från mobilen haha. men det får duga.

 

Extratävling i Eskilstuna

I Lördags rullade bilen mot Eskilstua. Tävling pågång!
Vart en väldigt bra tävling för min del och även för andra uddansare!
Trots sjukdom och därefter andnöd mellan ronderna så jag höll på att kvävas, så kom jag på en 4:e plats i disco singeln, bästa placeringen jag fått i superstar klassen, fick även en prick! skitnöjd! men målet är fortfarande pallen. Vilket var surt att jag kom 4:a och inte 3:a och fick en snygg pokal, menmen.
Nu ska turen hålla i sig! Paren gick inte så jätte bra, men det tar vi igen nästa tävling!
Kommer troligen lägga upp en film sen, eftersom det var önskat! kanske blir en med dålig kvalite för det går snabbare!

Dop och tränings söndag

Hej! hemma tidigt idG för att vara Söndag, skippade gymnastiken idag. Mamma tyckte inte jag skulle gå. Vart sjuk 2 dagar innan tävlingen i Lördags, men vart som tur bättre till Lördagen, så jag kunde åka, happyyyy. Men att dansa med förkylning är ju inte det bästa. Så är väldigt konstig och trött i kroppen. Så var bara på street träningen idag och tog det lite lungt.

Var på Emilios (min morbrors barn) dop i förmiddags. Åkte 9 på morgonen ungefär. Käkade och sånt där man gör på dop. han är så söt lilla plutten!


Sjukling

Har gått och blivit lite småsjuk såhär en dag innan startävling. Är skitsur, var så jäkla taggad ju! Var hemma från skolab igår och vilade, nyste nog 50 gånger igår. Var även väldigt snurrig och ont i huvudet, hade som tur inge feber. Men imorse var det bättre, så ska till valbo och köpa dopkläder bara för att jag måste och sen ska jag iväg och spraytana mig. Så om jag inte blir sämre blir det tävling trots allt för mig! snälla gud var med mig! Sen ikväll blir det att packa och fixa med håret! håll tummarna för mig!

Fick en kommentar om någon kunde filma min singel och lägga upp här.
Bror på hur jag mår och om jag kunde dansa fullt ut och sånt. Men lovar att lägga upp ett klipp på min disco singel innan terminen är slut, många som har frågat!

Det är fan inte okej!

Kylan ute nu, den tar död på mig!
Jag som precis börjat använda skinnjacka, men det var bara att plocka fram vinterjacka och mössan igen. Minusgrader och snö..

Igår hade jag disco och gymnastikträning och det gick väl bra! taggad till startävlingen på lördag, men skit nervös eftersom det gick så dåligt förra tävlingen så vill att det ska gå bra denhär gången! ska tävla i discopar, discosingel och streetpar! wii!

Idag ska jag plugga och dansa! hade balett imorse också! alltid lika jobbigt men roligt! Sitter på lektion nu, så ska övergå till det jag ska göra!


Mar. 18, 2013

Måndag igen! blrjade med att jag stressade på morgonen och då blor alltid hela dagen förstörd, men räddade det med en grupptränibg på kvällen. Så nu sitter jag på bussen hem från gruppträningen. Ska äta som bara den när jag kommer hem, längtar fan!
Imorgon är det skola och dans hela dagen fram till 10, bara att börja tagga då! måsta även köpa dopkläder och nya dr denim jeans imorgon efter som fom sprack idag (tjockjagvet)

1:a plats med ALL IN

Som jag tidigare skrev, så var jag på regionstävling igår. Det vart en lyckad tävling för mig och mina grupptjejer i ALL IN. Vi klm nämligen 1:a igen och tog sista pricken upp till A-klasd, så där kommer vi tävla nästa tävling! spännande! men sjukt hårt konkurans!
Så det vart en rolig tävling! resten av tävlingwn satt vi och hejade på våra andra uddansare som drt gick så bra för!

Idag har jag dansat heeela dagen! först från 12-3 musikalträningen, steetträning efter det, sen åt jag emma o amanda, sen gymnastik i 2h!

Myskväll innan tävling

bra vecka ändå har det varit, massa skola och massa dans, som vanligt!
Helgen börjar med en myskväll med Emma och Amanda innan vi drar iväg på discogrupptävlibg, viktigt viktig tävling!!! sjukt viktigt, hoppas alla blir friska bara! för imorgon är det vinna och knget annat!!

Ska packa nu och sen lite senare kommer väl dom. Kollar väl på film och fixar håren osv!

Går inte att göra mågonting på blogg.se nu, åååh, inte göra inägg eller nå, inte byta header eller någonting, arg!

Streettävling och filminspelning

är tyvärr något fel på blogg.se appen, så kan varken lägga upp bilder eller ta bort inlägg eller någonting. Det var dörför inlägget är utan text, vart något fel redan där. Så nu vet ni det

Skrev förra Freagen att jag skulle på streettävling och filminspelning. Har inte hunnit bloggat om det eftersom det inte fungerat. Så skriver lite om det från mobilen eftersom jag antar att ni är nyfikna. Streettävlingens resultat var inte så värst bra, men eftersom det var första gången i högsta klassen par så hade vi inte så stora förväntningar, konkurenserna är grymma! I singel gick det inte så bra som jag hade hoppats men det kändes hyfsat bra ändå.

Sen har vi filminspelningen i Bollnäs. Skitkul hade vi! Vill inte avslöja för mycket om vad den handlade om, men vi befann os på en nattklubb i ganska så lättklädda kläder. Spännande att se resultatet på premiären av i ljus och mörker!

Mar. 09, 2013

Älskade Fredag

 
Nu är det äntligen Fredag och en bra helg väntas!
Dagen spenderades i skolan för det mesta. Hade Svenska i en och en halv timme och sen balett i en och en halv typ. Känns att det varit sportlov kan jag säga. Vi stannade kvar efter och flummade och dansade lite.
Har på kvällen packat och lockat håret och förberätt lite.
Ska upp halv 6 imorgon... bara att ladda till lite hiphop!

På Söndag ska jag till Bollnäs för inspelning av en scen ur musikalen som jag och några från klassen och såklart jätte många fler är med i som heter "i ljus och mörker". Ska bli skit kul! vi har fått klänningar sydda och vi ska ha en "festlook", det ska föreställa en nattklubb, just denhär scenen som vi spelar in. Så blir inte så mycket "vanlig dans" mer "partydans". En del i musikalen liksom! haha

Nu ska jag snart sova om jag ska orka upp imorgon! puss!

 

Ska sätta igång igen!

 
Ska sätt igång me bloggandet igen, saknar det! vet inte varför jag har tagit en paus, kanske behövdes.
Denna vecka har väl mest spenderats i danssalen, i skolan och framför datan och tv.
Hade jazz i en timme idag, har sträckt min höft så gör ont  när jag kickar och gör vissa hopp och lite saker.. jätte jobbigt, ååååå! Nu ska jag sova för jag är jättjätte trött som vanligt. Sovmorgon till 10 imorgon också, perfekt! och lite balett på det!

I helgen är det streettävling också. Jennifer och jag kom upp i högsta klassen förra tävlingen satt det blir spännande att tävla mot de otroligt duktiga paren. Synd bara att jag och Jennifer inte hunnit träna så mycket. Hon har varit i Thailand och kommer hem imorgon och tävlingen är dagen efter, men vi ska ge allt ändå!!


japp där är vi, em 2011 tror jag
dålig bild, jagvet, men går inte att ladda upp bilder just nu