paint


var en på instagram (aj_danceart) som frågade om den fick rita av min bild! jätte duktig ju!!

discotävling-eskilstuna

 
 
jag tillbringade min helg i eskilstuna. Discotävling såklart. 
 
Hela förra veckan låg jag nerbäddad i sängen sjuk, och inte vart jag nå bättre heller. Kunde inte träna alls heller.. Men jag kände mig lite piggare på Fredagen ändå, så vi beslutade oss för att åka. Så på Fredag åkte jag och mamma till hotellet och mös där medans vi kollade på idol och käkade chips. Var så himla rädd över att vakna upp och känna att det inte skulle gå, ville så gärna tävla ju! 
 
Men det gick! Kan säga att jag inte mådde tipptopp mellan ronderna, men satt och vilade därimellan, var lite snurrig och astman var jobbig pga den grymt dåliga luften i hallen, men det gick bra ändå! Hade en super dag trots allt! Blev en andra plats och en discoboll för mig! och så tog jag min sista prick upp till champion, vilket jag är såååå glad över, drömmen!! har tagit prickarna 4 gånger på raken nu, så kul! så nu är jag super duper tagg till helsingborgstävlingen!!
 
och i grupp kom vi 4:a av ca 15 grupper, vilket var sjuuuukt! vår 2:a tävling tillsammans!! mötte grupper som man var så himla bra också, så vi vart super glada!

 


 

 
 


 

Sjuk igen

Perfekt..  nu börjas det igen. Jätte konstigt att varje Måndag innan discotävling blir jag sjuk. Lovar, har varit så de senaste 4 discotävlingarna i alla fall. Denna gång har jag halsont, mega förkylt och trött i hela kroppen. Så blir inga träningar för mig den här veckan, i hoppa om att bli frisk till Fredag!

Grejen är att när jag är förkyld förvärras astman och mina lungor blir alldeles slämmfyllda, så efter jag dansat kan jag knappt andas, och får sån dålig energi! är så trött på att inte vara frisk och få njuta på tävlingar och ge allt!

Var skittaggad till tävlingen i helgen, disco singel och disco grupp. Men nejdå inte ska det gå bra eller.
Om det blir som tänkt åker jag och mamma på Fredag efter skolan och bor på hotell och myser till idol innan tävlingen på Lördag.

Hatar att vara sjuk, man missar så mycket! så lär väl ta tag i mig själv och plugga..


Some Inspo

 
kläder


 vill ha allt på bilden typ!! primeboots, nya jeans, en mysig mjukisdress, odd molly blus osv osv
 

Danstävling utan att tävla



Igår var det regionstävling i Uppsala! Jag, Amanda och Emma följde med som lagledare och sminkade och fixade hår, hjälpte till vid golven, och skrek på uddans såklart! Många fina platser till uddans! Var en lång, ibland jobbig men kul dag! ont i halsen och ryggen hade vi!

Nästa helg är det dagt för mig att tävla i disco igen, skitkul!!

Nu ska jag sticka på streetträning och ikväll ska jag mysa framför teven!

Fall

Älska hösten! så mysigt i luften. Allt förutom att frysa kan man ju bara älska med hösten.
Saknas bara massa vinterkläder nu så är jag redo.

Livet rullar på för mig. Går i skolan, pluggar och dansar är ungefär det mina dagar består av nu för tiden. Men älskar det! Hinner med lite mys där i mellan också!

I  Helgen ska jag faktiskt åka på tävling i Uppsala. Men ska inte tävla själv. Ska följa med som lagledare istället för mamma. Emma och Amanda är också med. Så vi kommer nog få massa hår att sätta upp och göra lite sminkningar. Kommer faktiskt bli kul och se alla andra nervösa för en gång skull. Och bara kunna titta på alla i lugn och ro. Ska blir skitkul. Så de sover här i natt och kollar på idol och förbereder oss mentalt för tävlingen som nästan är 1000 dansare på. oh typ 100 från uddans.. Bussen går 07.15 också så blir en tidig lördag.

Nu ska jag ta bussen om tio minuter så måste springa och packa. Idag står dans och orientering på schemat!